Matematisk Kantine
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 116
Bygning 1530
8000 Aarhus C

Tlf.: 8613 3886
Mobil: 2066 3886
Fax: 8942 3133
Email: kantinen (snabel-a) math.au.dk

Dagens menu

Mandag til fredag har kantinen åbent i dagtimerne fra kl. 8:00 til 15:30, med mindre andet er anført nedenfor. For åbningstider aften og weekend, se denne side.

Fredag den 22. februar

i Letrøget kyllingelår med bbq mayo og råstegte kartofler 25–35 kr.
i Majspandekage med råmarineret grønt (vegetarisk) 15 kr.
i Brændende kærlighed med bacon, løg og rødbeder 25–35 kr.
i Broccolisuppe 15 kr.

Lørdag den 23. februar

frokostbuffet fra kl. 11.30 - 13.00

i Spinatroulade med laks 15–25 kr.
i Sprængt Oksebryst med æblemos 15–25 kr.
Rødbede - Gulerodssalat 8–15 kr.
i Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron 20 kr.
i Græske frikadeller med ovnbagte kartofler 25–35 kr.
i Urtebagt Svinemørbrad 20–35 kr.
i Lun pasta med feta og soltørret tomat 15–25 kr.
i Ostebræt + oliven, tørret frugt og honning 25 kr. pr. 100 gr
Salatbar incl. tzasiki og humus afregnes efter vægt
i Hjemmebagt brød fra eget bageri

Kantinen har åbent fra kl. 10:30 til kl. 15:00.

Søndag den 24. februar

Frokostbuffet fra kl. 11.30 - 13.00

i Spinatroulade med laks 15–25 kr.
i Sprængt Oksebryst med æblemos 15–25 kr.
Rødbede - Gulerodssalat 8–15 kr.
i Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron 20 kr.
i Græske frikadeller med ovnbagte kartofler 25–35 kr.
i Urtebagt Svinemørbrad 20–35 kr.
i Lun pasta med feta og soltørret tomat 15–25 kr.
i Ostebræt + oliven, tørret frugt og honning 25 kr. pr. 100 gr
Salatbar incl. tzasiki og humus afregnes efter vægt
i Hjemmebagt brød fra eget bageri

Kantinen har åbent fra kl. 10:30 til kl. 15:00.

Mandag den 25. februar

i Pasta bolognese med ost 25–35 kr.
i Bagte jordskokker med svampe og bulgur (vegetarisk) 18–24 kr.
i Stegte nudler med kylling og grøntsager 25–35 kr.
i Porre/kartoffelsuppe 15 kr.

Tirsdag den 26. februar

i Kylling i grøn thai curry med grønt og ris 35–45 kr.
i Bagte selleri og pastinak med drænet yoghurt og granatæbler (vegetar) 18–24 kr.
i Pariserbøf med klassisk tilbehør 25 kr.
i Tomatsuppe 15 kr.

Onsdag den 27. februar

i 1 stk svinekotelet med paprikasovs og kartofler 30–40 kr.
i Svinekotelet pr stk 20 kr.
Pintobønner med grøntsager (vegansk) 18–24 kr.
i Lun clubsandwich med hjemmelavet karrymayo, kylling og bacon 30 kr.
i Fransk løgsuppe 15 kr.

Torsdag den 28. februar

i Helstegt kylling BBQ med kartofler, sovs og hjemmelavet agurkesalat 25–35 kr.
Ratatouille (vegansk) 18–24 kr.
i Karbonade af svinekød med stuvet grønt 20–30 kr.
i Aspargessuppe med kødboller 15 kr.

Fredag den 1. marts

Indisk okse curry med krydderris 35–45 kr.
i Linsebøf med krydret yoghurt (vegetarisk) 18 kr.
i Æggekage med kartofler og bacon 17 kr.
i Græskarsuppe (indeholder spor af skaldyr fra karry pasta) 15 kr.